Після розслідування ЗМІ призначили службове розслідування щодо керівника міграційної поліції Шайхета

Після розслідування ЗМІ призначили службове розслідування щодо керівника міграційної поліції Шайхета

Укрінформ
У Національній поліції України було призначено службове розслідування стосовно керівника міграційної поліції Сергія Шайхета.

Про це повідомив Департамент комунікації НПУ, передає Укрінформ.

«Щодо інформації, опублікованої в одному з інтернет-видань відносно начальника Департаменту міграційної поліції Сергія Шайхета, призначене службове розслідування. За його результатами будуть прийняті відповідні рішення», - заявили у НПУ.

Раніше ЗМІ поінформували, що Шайхет регулярно посеред робочого дня відвідує спорткомплекс у центрі Києва, і що для поїздок на тренування він послуговується службовим авто та «оперативними» номерними знаками, які за законом правоохоронці мають використовувати під час оперативної роботи.

«Також Шайхета на цьому ж службовому авто журналісти регулярно помічали на в’їзді та виїзді з одного із найдорожчих київських ЖК. Жодної нерухомості у цьому комплексі керівник Департаменту не має. Натомість там володіє квартирою та паркомісцем його батько – Олег Шайхет. Площа апартаментів – під 200 квадратів. Квартиру Шайхет-старший придбав ще у 2020 році. Зараз подібні квартири у цьому ЖК коштують від 1 млн доларів», - зазначили ЗМІ.

Читайте також: Ексзаступник генпрокурора Вербицький фігурує у двох справах САП

Як повідомляв Укрінформ, Національне антикорупційне бюро розпочало провадження за фактом можливого незаконного збагачення заступника генпрокурора Дмитра Вербицького, який фігурував у журналістському розслідуванні програми «Схеми».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-