Печерський суд переніс засідання у справі ексдепутата Держдуми РФ Гаджиєва

Печерський суд переніс засідання у справі ексдепутата Держдуми РФ Гаджиєва

Укрінформ
Печерський районний суд переніс на 31 жовтня засідання у справі ексдепутата Держдуми РФ Магомеда Гаджиєва, якого обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність України.

Про це повідомили Укрінформу у пресслужбі Київської обласної прокуратури, яка представляє державне обвинувачення у цій справі.

“Суддя переніс засідання на 10 годину 31 жовтня у зв’язку із заявою адвоката підсудного про те, що він зайнятий в іншому судовому засіданні”, - сказала працівниця відомства.

Як повідомляв Укрінформ,15 грудня 2023 року Державне бюро розслідувань оголосило про підозру російському олігарху і ексдепутату Держдуми РФ Магомеду Гаджиєву. Йому інкримінують частину 1 статті 110 Кримінального Кодексу – умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону, а також публічні заклики до вчинення таких дій.

Читайте також: Держдума РФ схвалила звільнення підсудних для участі у війні проти України

У 2014-му році Гаджиєв проголосував за закон РФ "Про ратифікацію договору між РФ та Республікою Крим про прийняття до Російської Федерації Республіки Крим та утворення у складі РФ нових суб'єктів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-