Зеленський відзначив нагородами розвідників Держприкордонслужби

Зеленський відзначив нагородами розвідників Держприкордонслужби

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів зустріч з розвідниками Державної прикордонної служби та відзначив їх державними нагородами.

Як передає Укрінформ, про це глава Української держави повідомив у соцмережі Х.

«Вітаю вас з вашим професійним святом — Днем розвідки Державної прикордонної служби України. Ви багато разів доводили свою майстерність і хоробрість. Ми всі в Україні можемо бути впевнені, що це ваші незмінні риси. Дякую за службу. Дякую за результати для нашої держави, для всього нашого народу, щоб ми розуміли, що готує ворог і як відповідати», - розповів Зеленський.

Відео: Телеграм Володимира Зеленського

Під час зустрічі Президент нагородив розвідників ДПС державними нагородами. 

Як повідомлялося, розвідувальний орган Адміністрації Держприкордонслужби України є державним органом, який здійснює розвідувальну діяльність у сферах прикордонної та імміграційної політики, а також в інших сферах, що стосуються питань захисту державного кордону України та її суверенних прав у виключній (морській) економічній зоні.

Читайте також: Зеленський нагородив ще 282 військових

Загальне керівництво розвідувальним органом ДПСУ здійснює Президент. Безпосереднє керівництво розвідувальним органом здійснює його начальник, який призначається на посаду і звільняється з посади Президентом. Голова Державної прикордонної служби здійснює керівництво розвідувальним органом у межах своїх повноважень.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-