Шовковський: «Динамо» підготувалося до «Партизана», все покаже гра

Шовковський: «Динамо» підготувалося до «Партизана», все покаже гра

Укрінформ
Головний тренер київського «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання журналістів перед першим матчем 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти футболістів белградського «Партизана».

Як інформує пресслужба «біло-синіх», наставник киян повідомив, що у матчі через травму не зможе взяти участь півзахисник Володимир Шепелєв, передає Укрінформ.

«На жаль, це сталося в останній день, і у нього достатня болюча травма гомілкостопу. Не можу сказати напевне, скільки він пропустить, але, думаю, він вилетів тижні на два точно», - сказав Шовковський.

Тренер також нагадав про відсутність у розташуванні команди футболістів юнацької та олімпійської збірних України.

«Ви знаєте, що двоє наших гравців зараз перебувають у збірній України U19, яка вийшла у півфінал /Євро-2024/, де продовжує боротьбу. Всі гравці команди U19 і ті, які вже належать до першої команди, проявили себе на цьому турнірі непогано. Саме завдяки своїм діям вони змогли здолати збірну Італії - чемпіона Європи. Бажаємо їм вдалого виступу. Ще троє гравців, які належать «Динамо», готуються до Олімпіади в Парижі. Це Рубчинський, Брагару та Михайленко. Ми не можемо на них розраховувати», - зазначив Шовковський.

При цьому він запевнив, що динамівці «чудово проаналізували дії суперника».

«Маємо план на гру. Я думаю, є розуміння, як ми будемо діяти. Вважаю, що ми підготовлені достатньо непогано, але, повторюся, гра все покаже», - підсумував наставник «біло-синіх».

Читайте також: Де дивитися футбольний матч «Динамо» - «Партизан»

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Партизан» відбудеться 23 липня у польському місті Люблін.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-