Від Олімпіади відсторонили коментатора через сексистське висловлювання про плавчинь

Від Олімпіади відсторонили коментатора через сексистське висловлювання про плавчинь

Укрінформ
Олімпійський мовник Eurosport відсторонив коментатора Боба Балларда від роботи на Олімпіаді-2024 у Парижі після того, як він зробив сексистське зауваження про австралійських плавчинь.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Це сталося після того, як жіноча естафетна команда 4х100 м вільним стилем у складі Моллі О'Каллаган, Шейни Джек, Емми Маккін та Мег Гарріс виграла золото в суботу ввечері.

У відеоролику, який став вірусним у соціальних мережах, Баллард сказав: «Що ж, жінки тільки фінішують. Ви ж знаєте, які жінки... вештаються, роблять макіяж».

Співкоментатор Балларда Ліззі Сіммондс назвала цю репліку «обурливою».

«Під час трансляції Eurosport вчора ввечері коментатор Боб Баллард зробив недоречний коментар. У зв'язку з цим він був негайно виключений з наших коментаторів», - йдеться у заяві телеканалу.

Баллард ще не прокоментував публічно своє відсторонення.

Австралія виграла четверте золото поспіль з часом 3 хв 28,92 сек, а Маккін здобула шосту золоту медаль і стала найтитулованішим олімпійцем країни.

Читайте також: У Франції п'ятьох журналістів відсторонили від роботи за політичну заангажованість

Як повідомляв Укрінформ, польський державний телеканал TVP відсторонив від коментування Олімпіади популярного телеведучого Пшемислава Бабяжа, який під час церемонії відкриття у Парижі частину перформансу організаторів назвав «комуністичним баченням світу».

Фото: Maddie Meyer/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-