«Дніпро» стартує в основному раунді Кубка Європи ФІБА

«Дніпро» стартує в основному раунді Кубка Європи ФІБА

Укрінформ
9 жовтня чемпіони української Суперліги - баскетболісти «Дніпро» зіграють свій перший матч в основному раунді Кубка Європи ФІБА.

Як повідомляє ФБУ, український клуб у польському місті Влоцлавек зустрінеться з командою «Анвіл». Початок гри о 19.00, передає Укрінформ.

«Дніпро» потрапив до групи D, де також зіграють «Динамо Сассарі» (Італія) та «Спортинг» (Португалія). Відповідно до формату, до наступного раунду вийдуть переможці 10 квартетів, а також шість кращих команд, що займуть другі місця.

Варто відзначити, що українській команді вдалось домовитися з іншими суперниками по групі у проведенні спарених матчів на виїзді, тому «Дніпро» виїхав з України на три тижні і за цей період зіграє всі шість матчів групового етапу, який для нашої команди завершиться 30 жовтня номінально домашнім поєдинком у Влоцлавеку проти «Анвіла».

Цей клуб є триразовим чемпіоном Польщі (здобув титули у 2003-у, 2018-у та 2019 роках), в останньому сезоні команда стала п’ятою у регулярному чемпіонаті та дійшла до півфіналу плей-офф.

У сезоні-2022/2023 «Анвіл» сенсаційно став переможцем Кубку Європи ФІБА, але минулого року команда завершила виступи на груповому етапі, вигравши три з шести матчів.

До Польщі приїхали 10 гравців «Дніпра» - Ігор Дубоненко, Станіслав Тимофеєнко, Михайло Горобченко, Іван Колдомасов, Олександр Тарасенко, Максим Закурдаєв, Євгеній Сорочан, Данііл Сипало, Володимир Конєв, Ілля Ліщина.

Читайте також: У «Дніпра» змінився розклад матчів у Кубку Європи ФІБА

До команди також приєднався Олександр Мішула, про підписання якого клуб оголосив напередодні.

Напередодні у групі D Кубка Європи ФІБА «Динамо Сассарі» у Португалії обіграло «Спортинг» - 82:69.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-