Шевченко взяв участь у конференції Одеської обласної футбольної асоціації

Шевченко взяв участь у конференції Одеської обласної футбольної асоціації

Укрінформ
В Одесі пройшла VII Конференція Одеської обласної футбольної асоціації, в якій взяли участь президент УАФ Андрій Шевченко та генеральний секретар національної асоціації Ігор Грищенко.

Як повідомляє пресслужба УАФ, за підсумками голосування делегатів конференції новим керівником Одеської обласної футбольної асоціації обрали Олега Кіпера, голову Одеської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Одеський футбол зробив значний внесок в історію футболу українського, - сказав Андрій Шевченко. - Тут завжди існувала потужна школа, яскравим прикладом якої є команда «Чорноморець». Нині важливо зберігати цей високий рівень та продовжувати розвиток, орієнтуючись на стандарти УЄФА та ФІФА.

Щиро вітаю новообраного голову. Хочу особливо відзначити його фаховий підхід та шанобливе ставлення до наших футбольних ветеранів. Якщо ми прагнемо побудувати щасливе майбутнє, маємо завжди пам’ятати й шанувати минуле.

Читайте також: Представники Української асоціації футболу відвідали провідні клуби Англії

Перед нами стоїть важливе завдання - створити умови, щоб усі, хто хоче займатися футболом, мали рівні можливості. Упевнений, що з новою командою в Одесі ми виведемо футбол регіону на новий рівень. Від Української асоціації футболу гарантована постійна підтримка».

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-