На Прикарпатті відкрили нову гастрономічну атракцію для туристів
Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській області з’явилася нова атракція для шанувальників гастрономічного туризму.
Про це повідомила заступник начальника управління економічного розвитку, торгівлі і туризму Косівської районної державної адміністрації Ірина Дімбровська в Facebook.
«Косівщина збагатилася ще однією туристичною атракцією. В с. Яворів відкрито «Гуцульську сироварню» - місце, яке точно сподобається гостям та шанувальникам такого напрямку, як slow food - здорове харчування із збереженням національних гастротрадицій, місцевої кухні, а також популяризація культури традиційного застілля», - написала Дімбровська.
Тут туристам запропонують відвідати екоферму, побачити весь процес приготування сиру й, звісно ж, скуштувати сири з козячого молока власного виробництва під час дегустацій.
Фото: Ірина Дімбровська/Facebook