Гастрономічний туризм

Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

13 листопада 2024


На Хмельниччині презентували гастрономічний проєкт, присвячений подільській кухні

На Хмельниччині під час всеукраїнського симпозіуму «Нематеріальна культурна спадщина: можливості, ресурси, виклики» презентували проєкт «Автентична кухня Поділля. Хмельницька область».

23 жовтня 2023

17 жовтня 2023

16 липня 2023


Солодкий борщ у стародавній фортеці

На Буковині популяризують локації нового міжнародного туристичного маршруту в поєднанні з частуванням стравами традиційної бессарабської кухні.

15 липня 2023

11 червня 2023

15 лютого 2022

14 лютого 2022

13 лютого 2022

11 лютого 2022

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-