У Мукачеві туристів частуватимуть крафтовим пивом, крумплями та рульками
Про це повідомляють організатори на сторінці заходу в Facebook.
"13-15 вересня 2019 р. в Мукачеві відбудеться ІV фестиваль крафтового пива Закарпаття – "Варишське пиво". Ця подія є продовженням відновлення пивних традицій Закарпаття, започаткованих ще князем Ференцем Ракоці ІІ у 1701 році підписанням грамоти про заснування пивоварні в селі Подгерінг (Підгоряни, район Мукачева) і продовжених графами Шенборнами з 1728 року", – йдеться в дописі.
Частуватимуть гостів фестивалю місцеві ресторації й шеф-кухарі. Тематичне пивне меню: курячі крильця, баранячі і свині ребра, крумплі на шпорі, перепілки смажені і копчені, ковбаски, рулька, гурка, свинячі вушка, овочі на грилі, овочі у фритюрі, кнедлики з соусами і гарнірами, тушена капуста (сегединський), м'ясні нарізки (бастурма, хамон...), мариновані закуски (сир Гермелін, ковбаски утопенце), різноманітні сири до пива, рибні й сирні палички, в'ялена, копчена, сушена риба і раки тощо
Фестивальне містечко працюватиме щодня з 11:00 до 22:00.