Стефанішина та єврокомісар Ленарчич обговорили допомогу у відновленні інфраструктури

Стефанішина та єврокомісар Ленарчич обговорили допомогу у відновленні інфраструктури

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина провела зустріч з європейським комісаром з питань гуманітарної допомоги та управління кризовими ситуаціями Янезом Ленарчичем у Києві.

Про це вона повідомила у Твітері, передає Укрінформ.

«Вдячна єврокомісару Янезу Ленарчичу за те, що він приїхав до Києва, незважаючи на смертоносні російські ракетні та безпілотні удари. Розраховуємо на європейську допомогу у відновленні генеруючих потужностей та мереж. Українські аварійні служби роблять неможливе для забезпечення електропостачання та швидкого ремонту інфраструктури», - зазначила віцепрем’єр-міністр.

Читайте також: У Гаазі стартувала конференція щодо відбудови України

Стефанішина поінформувала, що сторони також обговорили зусилля України та ЄС у відбудові шкіл та допомозі людям на звільнених територіях, де гострі потреби включають розмінування, відновлення основних послуг і доставку їжі. Крім того вона подякувала за відкриття медичного евакуаційного центру для полегшення транспортування українських пацієнтів.

Як повідомлялося, з 10 жовтня росія здійснює масовані удари ракетами та дронами-камікадзе по цивільній енергетичній інфраструктурі України.

Фото: Ольга Стефанішина, Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-