Відбудова Охматдиту: МОЗ скасувало супутні тендери на ₴14,5 мільйона

Відбудова Охматдиту: МОЗ скасувало супутні тендери на ₴14,5 мільйона

Укрінформ
Тендери на послуги з технагляду та інженерно-консультаційні послуги будуть оголошені лише після проведення нового тендеру на ремонт сучасного корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні (НДСЛ) "Охматдит".

Про це у Телеграмі повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

“У звʼязку з прийняттям рішення про проведення нового тендеру на поточний ремонт та внутрішнє опорядження будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу “Охматдиту”, скасовуються і супутні тендери, які були оголошені НДСЛ Охматдит”, - ідеться у повідомленні.

Зокрема йдеться про послуги з виконання технічного нагляду за виконанням будівельних робіт на об’єкті: "Поточний ремонт (невідкладний) фасаду та внутрішнього опорядження будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит" МОЗ України" – на суму 5 215 000 грн.

Читайте також: Тендер на відбудову Охматдиту скасують і проведуть заново - Ляшко

Також йдеться про скасування тендера на інженерно-консультаційні послуги за виконанням будівельних робіт на об’єкті: "Поточний ремонт (невідкладний) фасаду та внутрішнього опорядження будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит" МОЗ України – на суму 9 350 000 грн.

У МОЗ підкреслили, що договори в рамках цих конкурсів не підписані та підписуватись не будуть.

У МОЗ нагадали, що минулого тижня міністр Віктор Ляшко заявив, що всі кошти, зібрані на рахунках фонду для відбудови “Охматдиту”, будуть переведені на рахунок самої лікарні.

Для проведення робіт з відновлення пошкодженого сучасного корпусу Охматдиту буде оголошено новий тендер на майданчику “Прозоро”, який буде проведений із урахуванням всіх законодавчих вимог.

Для забезпечення більшої прозорості та підконтрольності громадськості всіх процесів відновлення МОЗ вже працює над створенням ради з відновлення.

До складу ради увійдуть представники найбільших донорів, представники Охматдиту, МОЗ, пацієнтської спільноти, антикорупційних організацій, професійних асоціацій.

Саме рада з відновлення погодить основні кваліфікаційні вимоги до будівельних компаній та критерії, за якими здійснюватиметься вибір підрядника для виконання робіт.

Читайте також: «Охматдит» відновив роботу низки відділень

Після здійснення такого вибору в ході конкурсу на “Прозоро” та підписання відповідного договору зможуть бути оголошені нові торги на послуги з технагляду та інженерно-консультаційні послуги за виконанням будівельних робіт.

Відповідно до настанови з визначення вартості будівництва, вартість послуг з технагляду та інженерно-консультаційних послуг визначається в межах відсоткових значень від очікуваної вартості робіт з будівництва.

Як повідомляв Укрінформ, тендер на відбудову лікарні Охматдит скасують і проведуть заново на "Прозоро". Максимальний термін, коли буде оголошений новий конкурс, становить три тижні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-