Фрайбург виділить €100 тисяч на відбудову пошкодженого росіянами ліцею у Львові

Фрайбург виділить €100 тисяч на відбудову пошкодженого росіянами ліцею у Львові

Укрінформ
Німецьке місто-побратим Львова Фрайбург виділить 100 тисяч євро на відбудову ліцею №5, пошкодженого внаслідок російської ракетної атаки на Львів 4 вересня.

Про це повідомила Львівська міська рада, передає Укрінформ.

“Сьогодні заступник мера Фрайбурга з питань будівництва та мобільності Мартін Хааг разом з міським головою Львова Андрієм Садовим відвідали львівський ліцей № 5, який з усіх шкіл міста вчора найбільше постраждав від масованої ворожої атаки ракетами та безпілотниками. Відтак німецькі партнери заявили, що допоможуть Львову з відновленням цього навчального закладу та скерують на це 100 тисяч євро”, - йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що у цьому ліцеї вибило 74 вікна і 49 дверей, пошкоджено сходову клітку та дах.

Загалом унаслідок масштабного російського обстрілу Львова було пошкоджено 188 будівель, 20 з яких - у критичному стані. Це будівлі історичної спадщини, житлові будинки та школи.

“Ми пишаємось, що можемо підтримувати Львів і давати вам можливість справлятись із різними обставинами, які є сьогодні”, - сказав Хааг.

Читайте також: Польща готує план допомоги у відбудові Львова

Як повідомляв Укрінформ, удосвіта 4 вересня російська армія завдала ракетного удару по Львову. Семеро людей загинули, нині відомо про 66 постраждалих.

Фото: Львівська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-