У Штатах 20 мільйонів осіб отримали третю дозу вакцини проти COVID-19

У Штатах 20 мільйонів осіб отримали третю дозу вакцини проти COVID-19

Укрінформ
Щонайменше 20 мільйонів американців – передусім людей літнього віку та осіб, які перебувають у зоні високого ризику зараження COVID-19 – отримали третю, бустерну дозу препарату Pfizer.

Про це заявив у середу під час прямого телезвернення президент США Джо Байден, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми маємо достатньо бустерних доз. Завдяки нашому плануванню та підготовці програма щеплень додатковими вакцинами стартувала дуже вдало. Наразі більше 20 мільйонів американців отримали бустерні дози», - наголосив Байден.

У цьому зв’язку він підкреслив, що лише за шість тижнів з початку кампанії ревакцинації додаткове, третє, щеплення зробила приблизно половина літніх американців, які отримали дози вакцинами Pfizer.

Читайте також: Ізраїль змінив «карантинні» правила в’їзду для туристів

Як повідомляв Укрінформ, глава Білого дому у середу також оголосив про початок у США кампанії вакцинації дітей препаратом Pfizer/BioNTech віком від п’яти до 11 років. Це суттєво посилить безпеку дітей, які відвідують заклади дошкільної освіти, а також середню школу та зменшить ризики подальшого поширення вірусу в Сполучених Штатах Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-