На найбільшому у світі круїзному лайнері майже пів сотні людей заразилися коронавірусом

На найбільшому у світі круїзному лайнері майже пів сотні людей заразилися коронавірусом

Укрінформ
У США на борту найбільшого у світі круїзного лайнера Symphony Of The Seas компанії Royal Caribbean COVID-19 виявили у 48 пасажирів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Лайнер повернувся у вихідні дні в Маямі з тижневого круїзу по Карибському басейну.

Як ідеться в заяві Royal Caribbean, на ньому подорожувало понад 6000 пасажирів і членів екіпажу, коли в одного з гостей виявили коронавірус, тестування пройшли інші пасажири.

У заяві зазначається, що майже всі інфіковані були повністю вакциновані. Загалом 95% із тих, хто перебував на борту, отримали щеплення. Поки що невідомо, на який штам коронавірусу захворіли люди.

Згідно з правилами Royal Caribbean, усі мандрівники від 12 років мають бути повністю вакциновані й мати негативний результат тесту до відбуття лайнера. Компанія також «наполегливо рекомендує» отримати додаткову дозу вакцини перед мандрівкою, але поки що це не є обов’язковим.

Невакциновані діти повинні показати негативний результат ПЛР-тесту, а також здати експрес-тест у терміналі перед самим відбуттям лайнера.

Як повідомляється, інфіковані особи або не мали жодних проявів хвороби, або мали слабкі симптоми. Усі відбули на карантин.

Компанія наголошує, що ця подія не вплинула на подальший розклад круїзів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-