МЗС Грузії рекомендує співробітникам посольства вивезти свої сім'ї з Києва

МЗС Грузії рекомендує співробітникам посольства вивезти свої сім'ї з Києва

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Грузії рекомендує співробітникам грузинського посольства в Україні вивезти сім'ї з Києва.

Як передає Укрінформ, про це «ИнтерпрессНьюс» повідомили у МЗС Грузії.

На запитання агентства про те, чи буде обмежена робота посольства Грузії в Києві з урахуванням ситуації, що склалася в Україні, в міністерстві відповіли, що грузинська дипломатична місія в Україні продовжує свою роботу.

«Голова та співробітники дипломатичної місії Грузії в Україні залишаються на місці. Грузинським дипломатам було надано лише рекомендацію, в разі бажання, прийняти рішення про вивезення сімей», - зазначили у відомстві.

Читайте також: Австралія засуджує визнання Росією так званих «Л/ДНР»

Як повідомляв Укрінформ, президент Росії Володимир Путін у понеділок оголосив про визнання незалежності маріонеткових утворень «Л/ДНР» та підписав відповідні укази.

Водночас він звинуватив Київ у ескалації ситуації в ОРДЛО, заявивши, що Росія нібито зробила все, щоб зберегти територіальну цілісність України. Свій виступ Путін завершив погрозою Україні, яка нібито діє агресивно.

Низка країн рішуче засудили рішення Путіна.

Зокрема, президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що її країна підтримує територіальну цілісність України та рішуче засуджує рішення про визнання Росією псевдореспублік «ЛНР» та «ДНР».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-