Губернаторка штату Нью-Йорк обмежила ведення бізнесу з Росією

Губернаторка штату Нью-Йорк обмежила ведення бізнесу з Росією

Укрінформ
Губернаторка Нью-Йорку Кеті Гокул підписала наказ, що забороняє вести бізнес із Росією і зобов‘язує вивести з РФ інвестиції, пов’язані зі штатом.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив депутат міськради Нью-Йорка Арі Каган.

Це рішення, пов'язане із запровадженням Сполученими Штатами санкцій проти Росії, прийнято на знак солідарності з українським народом, сказав депутат.

Каган зазначив, що з його ініціативи в районі Коні-Айленд у південному Брукліні найвищу будівлю району - Парашутну вежу - підсвічено синьо-жовтими кольорами.

Як повідомлялося, один з найвищих хмарочосів Мангеттена «Емпайр стейт білдінг» також підсвічено кольорами українського прапора. Крім того, на багатьох рекламних щитах у місті, зокрема на автобусних зупинках, періодично з‘являється український прапор.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська  обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Збройні Сили України, за підтримки усього народу, мужньо протистоять агресії. За даними Генштабу ЗСУ, втрати російської армії наразі становлять близько 4500 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-