Трюдо і Шольц домовилися посилити ізоляцію росії

Трюдо і Шольц домовилися посилити ізоляцію росії

Укрінформ
Канада та Німеччина разом працюватимуть над тим, аби посилити економічну ізоляцію росії.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це під час телефонної розмови домовилися прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та канцлер Німеччини Олаф Шольц.

“Лідери погодилися й надалі підтримувати тісну координацію для продовження підтримки України та подальшої економічної ізоляції росії”, - розповіли за підсумками розмови в офісі глави канадського уряду.

Читайте також: путін зганьбив пам’ять мільйонів загиблих у боротьбі з фашизмом – Трюдо

Зазначається, що співрозмовники висловили занепокоєння глобальним впливом війни в Україні, в тому числі наслідками для енергетичної та продовольчої безпеки. “Прем’єр-міністр та канцлер відзначили український народ за його непохитну хоробрість перед російською агресією. Вони підтвердили тверду підтримку Президента Володимира Зеленського та його уряду і зобов’язалися продовжувати економічну, безпекову та гуманітарну підтримку України”, - заявили у Трюдо.

Читайте також: Макрон і Шольц заявили про цілковиту підтримку України

Нагадаємо: цієї неділі Джастін Трюдо разом із віцепрем’єр-міністром Христею Фріланд та главою МЗС Мелані Жолі здійснив неанонсований візит до України, під час якого відвідав зруйнований російськими військами Ірпінь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-