У підмосковному Подольську через відсутність опалення запровадили надзвичайний стан

У підмосковному Подольську через відсутність опалення запровадили надзвичайний стан

Укрінформ
У підмосковному місті Подольськ у мікрорайоні Климовськ, в якому містоутворюючим підприємством є патронний завод, третю добу немає опалення та гарячої води. В місті введений надзвичайний стан локального характеру.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-каналBaza.

Температура у квартирах - близько 10 градусів. Відігріти котли та труби поки що виходить не скрізь. У деяких будинках немає електрики, на повну потужність працює дизельно-генераторна підстанція, у місті постійні перебої.

Як зазначається, навіть якщо трубами піде гаряча вода, це не вирішить усіх проблем. Оскільки у сотні місць по всьому місту вже прорвало труби, тому будуть нові протікання.

Напередодні через аварію у міській котельні та на теплотрасі в мікрорайоні Климовськ без тепла залишилися 179 багатоквартирних будинків та міська лікарня №2.

Читайте також: Обмеження на експорт до Росії: у відповідь на погрози Сеул порадив Москві працювати над відносинами

Мікрорайон, де сталася аварія, зокрема, відомий тим, що там розташований Климовський спеціалізований патронний заводім. Ю.Андропова.

Як повідомляв Укрінформ, 4 січня багатоповерхівки у декількох районах Москви залишились знеструмленими через пожежу, яка спалахнула на трансформаторній підстанції.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-