У Росії загорівся і затонув траулер «Капітан Лобанов»

У Росії загорівся і затонув траулер «Капітан Лобанов»

Укрінформ
У Балтійському морі затонув російський траулер "Капітан Лобанов", за попередньою інформацію, це сталося через вибух на борту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

Вибух стався у Балтійському морі у 10-мильній зоні, недалеко від узбережжя Калінінградської області. Близько 11-ї ранку корабель подав сигнал лиха. На борту траулера перебували семеро членів екіпажу, четверо постраждали. За словами джерел, щонайменше одна людина загинула. Причини вибуху невідомі.

Російський новинний Телеграм-канал 112 уточнює, що російський траулер затонув неподалік від міста Піонерський Калінінградської області (РФ). Це видання стверджує, що одна людина загинула, двоє зникли безвісти.

Читайте також: В Азовському морі горів російський катер берегової охорони - розвідка

«Капітан Лобанов» тоне не вперше - 2021 року рибальське судно завалилося набік аід час спуску на воду, після чого частково затонуло. Тоді ніхто не постраждав.

Як повідомлялося, 19 березня у російському Кронштадті на Балтійському морі офіційно представили адмірала Олександра Моїсеєва в якості тимчасово виконуючого обов'язки головнокомандувача військово-морського флоту Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-