McDonald's викуповує свої франчайзингові ресторани в Ізраїлі

McDonald's викуповує свої франчайзингові ресторани в Ізраїлі

Укрінформ
Американська мережа ресторанів швидкого обслуговування McDonald's повідомила про придбання 225 франчайзингових ресторанів в Ізраїлі, пояснивши це впливом бойкотів на діяльність мережі.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Bloomberg HT.

“Було підписано угоду про продаж компанією Alonyal, яка володіє та управляє ресторанами McDonald's в Ізраїлі, своїх ресторанів корпорації McDonald's”, - заявили в компанії.

У заяві зазначається, що Alonyal почав свій шлях із брендом McDonald's в Ізраїлі понад 30 років тому і має 225 ресторанів і понад 5 тисяч співробітників.

“McDonald's стане власником ресторанів і операцій Alonyal після завершення придбання, а співробітники продовжуватимуть працювати на еквівалентних умовах”, - повідомили в компанії.

Читайте також: У McDonald's розповіли, який ресторан мережі українці відвідують найчастіше

Зазначається, що по всьому світу продовжуються бойкоти брендів, які зробили заяви на підтримку атак Ізраїлю на сектор Газа. Стосовно ресторанів бренду в Ізраїлі, значний резонанс викликала заява оператора установ McDonald's у Ізраїлі Alonyal про те, що вони безкоштовно роздаватимуть їжу ізраїльським солдатам.

Очікується, що угода про купівлю буде завершена в найближчі місяці.

Як повідомляв Укрінформ, мережа ресторанів швидкого харчування “McDonald’s” у Малайзії позивається до суду проти місцевого руху BDS, який закликав до бойкоту закладів цієї мережі через нібито її співучасть у війні в Газі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-