Трамп: Якби я був президентом, Іран не напав би на Ізраїль

Трамп: Якби я був президентом, Іран не напав би на Ізраїль

Укрінформ
Експрезидент США Дональд Трамп розкритикував нинішнього президента США Джо Байдена через атаку Ірану на Ізраїль, стверджуючи, що цього б не сталося, якби він усе ще перебував на посаді очільника держави.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hill.

"Я хочу сказати, що Бог благословить народ Ізраїлю - він зараз під ударом. Це тому, що ми проявляємо велику слабкість. Цього б не сталося", - заявив Трамп.

Він запевнив, що цього нападу не сталося б, якби він та його команда були при владі.

"Велика слабкість, яку ми продемонстрували, неймовірна. І цього б не сталося, якби ми були при владі. Ви це знаєте, вони це знають, це знають усі", - додав політик.

"Ми надсилаємо нашу абсолютну підтримку всім, хто опинився у небезпеці. Це напад, який не повинен був статися", - підкреслив Трамп.

Читайте також: Туреччина закликає Іран уникати подальшої ескалації з Ізраїлем

Як повідомляв Укрінформ, представник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі заявив, що Іран у ніч проти 14 квітня запустив понад 300 ракет і безпілотників по Ізраїлю, 99% яких були перехоплені силами ППО.

Президент США Джо Байден засудив Іран та його проксі-сили на території інших країн та заявив, що у неділю, 14 квітня, обговорить із лідерами G7 спільну відповідь на дії Тегерана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-