У Туреччині під час рейдів затримали майже 40 підозрюваних у звʼязках з ІДІЛ

У Туреччині під час рейдів затримали майже 40 підозрюваних у звʼязках з ІДІЛ

Укрінформ
Турецькі правоохоронці під час антитерористичних рейдів затримали 36 осіб, підозрюваних у зв’язках з «Ісламською державою».

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая в соцмережі Х, передає Укрінформ.

«36 підозрюваних затримано внаслідок проведення операції "BOZDOĞAN-27" проти терористичної організації ІДІЛ у провінціях Стамбул, Ескішехір, Ізмір та Кайсері», - поінформував міністр.

Зокрема, у Стамбулі затримано 15 осіб, які, за даними правоохоронців, підтримували зв’язок із терористичними організаціями та надсилали гроші. У Кайсері затримано 5 підозрюваних, які діяли в терористичній організації ІДІЛ і постачали ліки та продукти для поранених бойовиків. В Ізмірі затримано 14 осіб, в Ескішехірі - ще двох підозрюваних.

Читайте також: У Сирії бойовики ІДІЛ напали на проурядових бійців, є загиблі

Під час операції конфісковано помпові рушниці, неліцензійні пістолети, великі суми в іноземній валюті та турецьких лірах, багато цифрових матеріалів.

Як повідомляв Укрінформ, раніше турецькі правоохоронці під час антитерористичних рейдів затримали 48 осіб, підозрюваних у зв’язках з «Ісламською державою» та причетності до теракту в католицькій церкві Санта-Марія у Стамбулі.

Фото: eadaily.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-