Tinder додає у застосунок нову функцію для безпеки побачень

Tinder додає у застосунок нову функцію для безпеки побачень

Укрінформ
Застосунок для знайомств Tinder додає нову функцію безпеки у додаток Share My Date ("Поділіться моїм побаченням"), щоб користувачі могли повідомляти друзям і родичам, де вони перебувають на своїх побаченнях.

Про це повідомляє Sky news, передає Укрінформ.

Функція Share My Date дозволяє користувачам ділитися посиланням, в якому зазначатимуться місце, час і фото із місця побачення. Внизу також буде можливість ввести примітку. Посилання можна надсилати за 30 днів до дати побачення з можливістю редагування, тому користувачі можуть оновлювати деталі, коли захочуть, пише Tech Cruch.

"Інформування друзів та родичів про те, з ким і де ви зустрічаєтесь, може зробити ваші побачення безпечнішими, як і обмін деталями ваших планів має бути частиною вашого «контрольного списку підготовки до побачення»", - сказав експерт Tinder Пол Брансон.

Посилання Share My Date будуть доступні для перегляду всім одержувачам, включаючи користувачів, які не зареєстровані в Tinder. Друзі, які мають обліковий запис Tinder, можуть переглядати повний профіль пари, але не можуть взаємодіяти з нею, в тому числі надсилати їй повідомлення. Не-користувачі бачитимуть обмежену версію профілю у своєму браузері, маючи змогу бачити лише фотографії, ім'я та вік користувача.

Читайте також: Tinder запустив преміальну передплату для найактивніших користувачів

У найближчі місяці Share My Date буде запущено в Британії, США, Франції, Іспанії, Італії, Нідерландах, Німеччині, Ірландії, Японії, Бразилії, Швейцарії, та інших країнах.

Як повідомляв Укрінформ, Tinder тепер дозволяє членам сім'ї користувачів пропонувати потенційних партнерів у додатку для знайомств, навіть якщо ті не зареєстровані.

Також Tinder посилює перевірку особистих даних через зростання кількості шахрайств, зокрема з використанням штучного інтелекту.

Додаток для знайомств припинив свою роботу у Білорусі з 15 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-