У Бєлгородській області знову впала російська фугасна авіабомба - 33 випадок з початку весни

У Бєлгородській області знову впала російська фугасна авіабомба - 33 випадок з початку весни

Укрінформ
У Бєлгородській області РФ вкотре впала російська авіабомба ФАБ-500, цього разу - на селище Розумне.

Про це передає Укрінформ з посиланням на опозиційний Телеграм-канал Astra. 

«Ще одна російська авіабомба впала на Бєлгородську область. Це вже 33 випадок за останні 2,5 місяця. Вночі ФАБ впала у селищі Розумне на парковці на вулиці Вересковій», - йдеться у повідомленні.

За інформацією місцевого видання «Попіл», ще одна бомба вибухнула за кілька десятків метрів від першої, але з різницею у 8 годин, про що розповідали в мережі місцеві жителі.

Читайте також: ЦПД - про вибух багатоповерхівки у Бєлгороді: Схоже на провокацію Росії

За даними ТГ-каналу Baza, мешканців довколишніх будинків планують евакуювати, знищення боєприпасу заплановано на 13 травня. 

Своєю чергою, губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков підтвердив «падіння вибухонебезпечних предметів» у селищі Розумне-54 Бєлгородського району та початок евакуації. 

Як повідомлялося, сьогодні група Conflict Intelligence Team (CIT) назвала малоймовірною версію Міноборони Росії, що 12 травня під'їзд багатоповерхівки у Бєлгороді був зруйнований фрагментом збитої української ракети «Точка-У». CIT вважає, що, скоріше за все, це сталося внаслідок позаштатного сходу російського боєприпасу - зенітної керованої ракети від комплексу ППО або ФАБ-500.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-