Трамп буде оскаржувати обвинувальний вирок суду в Нью-Йорку

Трамп буде оскаржувати обвинувальний вирок суду в Нью-Йорку

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп заявив про намір оскаржити обвинувальний вирок суду присяжних у Нью-Йорку, який визнав його винним за всіма 34 пунктами обвинувачення, пов'язаними зі спробою незаконно вплинути на результати виборів 2016 року шляхом незаконних виплат.

Про це повідомляє Sky News, передає Укрінформ.

«Ми будемо боротися. Ми будемо оскаржувати це (рішення – ред.) з багатьох різних питань», - сказав Трамп на пресконференції в Trump Tower у Нью-Йорку.

Він розкритикував судовий процес і «дуже конфліктного суддю», заявивши, що судовий процес був «сфальсифікований».

Експрезидент також розкритикував рішення про відмову у задоволенні клопотання його захисту про зміну місця проведення судового засідання. «Свідків з нашого боку буквально розіп'яли», - заявив Трамп.

Читайте також: Суд у Нью-Йорку призначав дату засідання для оголошення Трампові міри покарання за злочин

Як повідомляв Укрінформ, у четвер суд присяжних у Нью-Йорку одноголосно визнав Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у фальсифікації бізнес-звітності, висунутими проти нього у кримінальному процесі щодо «чорної бухгалтерії».

Йдеться про фальсифікації ділової звітності з метою приховування виплати грошей за мовчання порнозірці Стормі Деніелс за кілька тижнів до виборів 2016 року.

Фото: Justin Sullivan/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-