Байден пояснив свій втомлений вигляд на дебатах із Трампом

Байден пояснив свій втомлений вигляд на дебатах із Трампом

Укрінформ
Президент США Джо Байден ще раз визнав свій поганий виступ на дебатах із Дональдом Трампом та пояснив, що почувався погано після низки авіаперельотів та зміни часових поясів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

"То не був мій найкращий вечір, але річ у тому, що я вчинив не дуже розумно. Я вирішив кілька разів облетіти світ, перетнути з сотню часових поясів перед тим, як пішов на дебати. Я не дослухався до команди, потім повернувся та мало не заснув на сцені", – зазначив Байден.

"Це не виправдання, але це пояснення", – додав президент США.

Джо Байден у червні літав до Франції та Італії окремими поїздками з інтервалом приблизно у два тижні, мав нічний переліт з саміту Групи семи в Італії до Лос-Анджелеса 15 червня, а потім повернувся до Вашингтона. Перед дебатами 27 червня він провів шість днів у резиденції в Кемп-Девіді.

Раніше у Білому домі пояснювали невпевненість Байдена тим, що у нього була застуда.

Читайте також: Камала Гарріс підтримала подальшу участь Байдена у президентських перегонах

Як повідомлялося, вперше теледебати у США відбулися ще до національних партійних з’їздів, тобто до офіційного висунення кандидатів. У жовтні кандидати проведуть ще одні теледебати.

60-ті президентські вибори у США відбудуться 5 листопада. Також пройдуть вибори обох палат Конгресу – Палати представників та третини Сенату.

Видання Politico написало, що у США після дебатів між чинним президентом Джо Байденом і кандидатом від республіканців Дональдом Трампом представники Демократичної партії обговорюють заміну Байдена на іншого кандидата на президентських виборах.

Фото: White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-