У найближчі кілька днів стане ясно, чи візьме Байден участь у виборах - провідний донор Демпартії

У найближчі кілька днів стане ясно, чи візьме Байден участь у виборах - провідний донор Демпартії

Укрінформ
Провідний фінансовий донор Демократичної партії США Чарльз Маєрс заявив, що Джо Байден має до п’яти днів, аби прийняти рішення стосовно подальшої участі у виборах після невдалих теледебатів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Bloomberg.

«Перегони докорінно змінилися ввечері четверга. Я думаю, що в найближчі чотири-п'ять днів ми дізнаємося, чи бере участь президент у цих перегонах. Я не думаю, що у нього є три тижні, аби прийняти рішення», - сказав Маєрс.

Фінансист зауважив, що очікує від провідних політиків-демократів публічних закликів до Байдена дозволити іншому кандидату від партії балотуватися у президенти. За його словами, найбільші занепокоєння у цьому зв’язку висловлюють демократи, які обіймають «уразливі місця» як у Палаті представників, так і в Сенаті.

Читайте також: Третина членів Демпартії хоче, щоб Байден відмовився від виборів

«Насправді я спостерігаю найбільший тиск і набагато більше паніки (серед членів Конгресу – ред.), ніж серед донорів», - додав Майєрс.

Як повідомляв Укрінформ, американські ЗМІ із посиланням на близьке оточення Байдена зазначають, що президент США зважує, чи продовжувати подальшу участь у перегонах.

Фото: Wade Vandervort 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-