Байден упевнений, що не завдає шкоди репутації Америки

Байден упевнений, що не завдає шкоди репутації Америки

Укрінформ
Президент США Джо Байден вважає, що жодним чином не завдає шкоди репутації Сполучених Штатів навіть у випадках, коли припускається обмовок, ба більше, він висловив переконання, що його головування на саміті НАТО було успішним для США.

Про це він заявив під час пресконференції в четвер за підсумками саміту Північноатлантичного альянсу в Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

У відповідь на запитання журналіста, який звернув увагу на його помилку, коли Байден назвав Президента Зеленського «Путіним», він зауважив, що імʼя російського диктатора пролунало в контексті, що Зеленський переможе його.

Читайте також: Байден звинувачує себе за провалені дебати з Трампом й твердить, що почувався зле через хворобу

До того ж, додав Байден, він одразу виправився і потім додав пʼять інших імен.

Коли президента США запитали, чи не вважає він, що завдає шкоди репутації Америки подібними помилками, Байден відповів: «Чи побачили ви якусь шкоду нашій репутації в тому, що я очолив цю конференцію (саміт НАТО – ред.)? Ви бачили більш успішну конференцію?»

Як повідомляв Укрінформ, у четвер під час виступу на події Ukraine Compact на полях саміту НАТО в Вашингтоні Президент США Джо Байден помилково назвав Президента України «президентом Путіним»коли передавав йому слово.

Фото: The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-