Донори виборчої кампанії Байдена заморозили $90 мільйонів після дебатів - NYT

Донори виборчої кампанії Байдена заморозили $90 мільйонів після дебатів - NYT

Укрінформ
Донори виборчої кампанії американського президента Джо Байдена оголосили про призупинення близько 90 мільйонів доларів своїх пожертв.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NYT.

"Деякі великі донори від Демократичної партії повідомили найбільшому пробайденівському коаліційному виборчому штабу "Майбутнє вперед", що пожертви на суму приблизно 90 мільйонів доларів будуть призупинені, якщо президент Байден залишиться на чолі виборчого списку", - пише видання із посиланням на два неназвані джерела, які були поінформовані про ці розмови.

Читайте також: Байден упевнений, що не завдає шкоди репутації Америки

Разом з тим видання зауважує, що представники "Майбутнє вперед" відмовилися коментувати будь-які розмови з донорами чи то обіцяні суми, які були заморожені. Радник "Майбутнього вперед" сказав лише, що група очікує, що донори, які призупинили пожертви, повернуться, "щойно вирішиться теперішня невизначеність".

Як повідомляв Укрінформ, у пресі після провальних президентських дебатів наприкінці червня з’явилися повідомлення, що члени Демократичної партії на вищому рівні обговорюють за зачиненими дверима питання, як замінити президента Джо Байдена, а не те, чи потрібно це робити. При цьому зазначається, що заміть Байдена кандидатом у президенти може виступити Камала Гарріс.

Фото: Nathan Howard/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-