Перша після дебатів пресконференція Байдена обійшла за переглядами «Оскар» - NYT

Перша після дебатів пресконференція Байдена обійшла за переглядами «Оскар» - NYT

Укрінформ
Понад 23 мільйони людей переглянули першу пресконференцію президента США Джо Байдена після дебатів із колишнім лідером країни Дональдом Трампом. Це більше глядачів, аніж зібрала цьогорічна церемонія вручення премії «Оскар».

Як передає Укрінформ, про це із посиланням на дані маркетингової компанії Nielsen повідомляє The New York Times.

Зазначається, що телевізійна авдиторія склала приблизно 45% із 51,3 мільйона людей, які дивилися дебати між Байденом і Трампом 27 червня.

Конференцію транслювали кілька великих телевізійних мереж. Мільйони інших глядачів могли дивитися конференцію Байдена на цифрових новинних сайтах та соціальних мережах, дані з яких не фіксуються Nielsen.

За даними компанії, приблизно четверо із п’яти глядачів були віком від 55 років. Мережа АВС залучила найбільшу авдиторію серед дорослих віком від 25 до 54 років.

Водночас Fox News переглядала найбільша кількість людей – 5,7 мільйона, що дорівнює майже чверті усієї телевізійної аудиторії.

Як пише NYT, майже годинний виступ Байдена на саміті НАТО у Вашингтоні став однією із найпопулярніших телепередач цього року, якщо не брати до уваги спортивні події.

Читайте також: Президент США заявив, що не втратив здатності говорити напряму з Путіним і Сі

Як повідомляв Укрінформ, 3 липня Байден ще раз визнав свій поганий виступ на дебатах із Трампом та пояснив, що почувався погано після низки авіаперельотів та зміни часових поясів.

Фото: Eric Lee/The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-