В Анталії затримали росіянина, якого шукав Інтерпол - тікав на яхті під українським прапором

В Анталії затримали росіянина, якого шукав Інтерпол - тікав на яхті під українським прапором

Укрінформ
В Анталії під час спроби втечі за кордон на яхті під українським прапором затримали двох громадян Росії - один з яких перебував у розшуку за “червоною карткою” Інтерполу за звинувачення у хабарництві.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інформаційне агентство DHA.

“Командування групи берегової охорони Анталії отримало інформацію про те, що росіянин Е.П., у якого закінчився вид на проживання в Туреччині, і його батько А.П., який перебуває в розшуку Інтерполу за червоним переліком, залишать країну морем і втечуть за кордон. Під час операції, проведеної на вітрильнику під українським прапором перед портом Анталії,.. були затримані”, - повідомляє інформаційне агентство.

Зазначається, що громадянин Росії А. П. перебував у розшуку за звинуваченням у хабарництві й на нього було видано терміновий ордер на арешт.

Читайте також: У Молдові ліквідували корупційну схему з переховування осіб, яких розшукує Інтерпол

Також на вітрильній яхті були затримані громадянин Азербайджану та громадянин України.

Правоохоронцями було вилучено грошові кошти в доларах та євро, мобільні телефони, паспорти та посвідчення громадян РФ, ноутбук та планшет.

Як повідомляв Укрінформ, у 2019 році група зловмисників з Росії, якою керував відставний полковник ВМФ, викрала в турецькому Мармарисі яхту вартістю 2 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-