Вибори у США: Трамп назвав сенатора Джей Ді Венса кандидатом у віцепрезиденти

Вибори у США: Трамп назвав сенатора Джей Ді Венса кандидатом у віцепрезиденти

Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп обрав сенатора від Огайо Джей Ді Венса своїм напарником, який балотуватиметься на посаду віцепрезидента.

Про це Трамп оголосив у своїй соціальній мережі Truth Social, передає Укрінформ.

«Після тривалих роздумів та обмірковувань, а також з урахуваннями надзвичайних талантів багатьох інших, я вирішив, що людиною, яка найкраще підходить для посади віцепрезидента Сполучених Штатів, є сенатор Джей Ді Венс від великого штату Огайо», - повідомив Трамп.

Він нагадав, що Венс служив у Корпусі морської піхоти, за два роки закінчив Університет штату Огайо з відзнакою та є випускником юридичної школи Єльського університету. Він був редактором Єльського юридичного журналу та президентом Асоціації ветеранів права Єльського університету.

Читайте також: Суд у США закрив справу Трампа про незаконне зберігання таємних документів

Нагадаємо, Джей Ді Венс, який є давнім прихильником Дональда Трампа, потрапив до Сенату саме завдяки підтримці експрезидента. Під час перебування на законодавчій посаді він часто голосував в інтересах Трампа, в тому числі виступав проти законопроєкту з допомогою Україні. Він також має дружні стосунки з Дональдом Трампом-молодшим.

Фото: BRANDON BELL/GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-