Камала Гарріс запросила на дебати потенційного віцепрезидента команди Трампа

Камала Гарріс запросила на дебати потенційного віцепрезидента команди Трампа

Укрінформ
Віцепрезидент США Камала Гарріс привітала сенатора Джей Ді Венса з обранням на посаду заступника колишнього президента Дональда Трампа та викликала його на теледебати.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Politico.

Віцепрезидент Камала Гарріс зателефонувала сенатору Джей Ді Венсу (штат Огайо) та залишила повідомлення, в якому привітали його з обранням на посаду заступника колишнього президента Дональда Трампа.

Гарріс також висловила "надію, що вони зможуть зустрітися на дебатах віцепрезидентів, запропонованих CBS News", - повідомив представник кампанії Джо Байдена.

Очікується, що Гарріс та Ді Венс зійдуться на дебатах пізніше цього літа.

Кампанія Джо Байдена погодилася на проведення дебатів на CBS News, що мають відбутися 23 липня або 13 серпня. Кампанія Трампа не відхилила запрошення, але натомість прийняла запрошення телеканалу Fox News на дебати віцепрезидентів.

"Ми знаємо, що Дональду Трампу потрібен помічник. Він не хоче партнера по керівництву. Він не хоче ще одного Майка Пенса, і я думаю, що це зрозуміло", - зазначила Гарріс.

За її словами, важливим критерієм буде те, чи будуть вони (кандидати у віцепрезиденти - ред.) абсолютно лояльними до Трампа, "незважаючи на країну, присягу або, відверто кажучи, американський народ"

"Я планую бути у студії CBS ... у липні або у серпні. І подивимося, чи з'явиться там інша сторона. Я готова виступити з доказом - кого б він не вибрав, хто б це не був", - додала Гарріс.

Читайте також: Байден заявив про готовність провести нові дебати з Трампом у вересні

Як повідомлялося, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп обрав сенатора від штату Огайо Джей Ді Венса своїм заступником, який балотуватиметься на посаду віцепрезидента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-