Очільниця Секретної служби США не піде у відставку через замах на Трампа

Очільниця Секретної служби США не піде у відставку через замах на Трампа

Укрінформ
Директорка Секретної служби США Кімберлі Чітл сказала, що не збирається йти у відставку у зв’язку з тим, що її відомство не змогло запобігти спробі замаху на Трампа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hill.

"Директор секретної служби Кімберлі Чітл заявила, що не піде зі своєї посади на тлі спроби вбивства колишнього президента Трампа", - йдеться у повідомленні.

Чітл заявила, що не бачить причин йти у відставку, всупереч закликам критиків після вчинення замаху на Трампа під час передвиборчого мітингу у Пенсильванії.

Коли її запитали, чи розглядає вона можливість своєї відставки, Чітл запевнила, що збирається залишатися на посаді та що тепер її завдання - з’ясувати обставини інциденту.

Директорка Секретної служби США сказала, що першою її реакцією на подію були "шок та стурбованість" за експрезидента, і, що такого ніколи не мало статися.

Читайте також: Спецслужби США отримали дані про намір Ірану вбити Трампа - CNN

"Я директор Секретної служби, і мені потрібно переконатися, що ми зробимо перевірку та надамо ресурси нашому персоналу, якщо це необхідно", - сказала вона.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 13 липня, під час виборчого мітингу Трампа у Батлері (штат Пенсильванія) сталася стрілянина. Трамп зазнав незначного поранення - куля зачепила вухо. Стрільця ліквідував снайпер Секретної служби.

Президент Володимир Зеленський після спроби замаху на Трампа заявив, що такому насильству немає виправдань та не має бути місця будь-де у світі. Він побажав Трампу швидкого одужання.

Фото: USA TODAY

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-