Замах на Трампа: Нападник двічі приходив заздалегідь на місце майбутнього мітингу

Замах на Трампа: Нападник двічі приходив заздалегідь на місце майбутнього мітингу

Укрінформ
Правоохоронні органи США встановили, що нападник, який стріляв у експрезидента Дональда Трампа минулої суботи, двічі приходив на місце запланованого мітингу, в тому числі у день його проведення.

Про це йдеться в повідомленні CNN у середу, передає Укрінформ.

«Представники Секретної служби США та ФБР повідомили законодавцям Палати представників у середу, що чоловік, який намагався вбити експрезидента Дональда Трампа, двічі відвідував місце проведення (майбутнього – ред.) мітингу після того, як про нього було оголошено, в тому числі в день стрілянини»,- зазначається в повідомленні.

Уточнюється, що правоохоронці встановили це, коли відстежували координати переміщення мобільного телефону чоловіка. Причому, наголошується, що стрілець перебував там впродовж 70 хвилин.

Читайте також: Очільниця Секретної служби США не піде у відставку через замах на Трампа

Крім того, повідомляється, що в телефоні стрільця були виявлені фотографії чинного президента Джо Байдена та експрезидента Дональда Трампа. За словами джерел, історія пошуку на пристроях нападника включала дату Національного з’їзду Демократичної партії та події за участі Трампа.

Водночас зауважується, що слідчі досі не встановили мотиву нападу.

Як повідомляв Укрінформ, минулої суботи, під час виборчого мітингу Дональда Трампа в містечку Батлер (штат Пенсильванія) сталася стрілянина. Експрезидент дістав незначне поранення правого вуха. Стрільця, якого ідентифікували як 20-річного Томаса Крукса, ліквідував снайпер Секретної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-