Трамп заявив, що покладе край усім міжнародним кризам, якщо буде обраний президентом

Трамп заявив, що покладе край усім міжнародним кризам, якщо буде обраний президентом

Укрінформ
Експрезидент США Дональд Трамп пообіцяв, що доб’ється припинення всіх міжнародних криз, у тому числі війни між РФ і Україною та війни на Близькому Сході, якщо виборці підтримають його кандидатуру на президентських виборах у США.

Про це він заявив у четвер під час виступу перед учасниками Національного з’їзду Республіканської партії, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я покладу край всім міжнародним кризам, які створила нинішня адміністрація, в тому числі жахливій війні з Росією й Україною, якої не сталося б, якби я був президентом, і війні, спричиненій нападом на Ізраїль, якої ніколи не сталося б, якби я був президентом»,- заявив Трамп під задоволені оплески учасників республіканського з’їзду.

Він також заявив, що коли був у Білому домі, Іран був розорений та не мав фінансів. Трамп звинуватив нинішню адміністрацію в тому, що вона дозволила збагатитися іранському режиму та наблизитися до створення ядерної зброї.

Читайте також: Вибори у США: Трамп назвав сенатора Джей Ді Венса кандидатом у віцепрезиденти

Колишній президент ще раз наголосив, що обіцяє в разі обрання покласти край рокам війни та хаосу. У цьому зв’язку він зазначив, що під час його попередньої каденції Сполучені Штати не вели війн, лише перемогли в протистоянні ІДІЛ.

«Я міг би зупинити війни лише телефонним дзвінком», - заявив під оплески Трамп.

Водночас він пообіцяв у разі перемоги побудувати над США свою систему ППО «Залізний купол», подібну до того, що має Ізраїль.

У цьому зв’язку він закликав виборців підтримати його на голосуваннях у листопаді.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Дональд Трамп заявив, що приймає номінацію від Республіканської партії для участі в подальших президентських перегонах як єдиний кандидат.

Фото: Tom Williams/CQ Roll Call

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-