Через недовіру донорів до Байдена збором коштів на кампанію Демпартії зайнялася Гарріс

Через недовіру донорів до Байдена збором коштів на кампанію Демпартії зайнялася Гарріс

Укрінформ
Збором коштів для президентської компанії Демпартії зайнялася віцепрезидентка США Гарріс, оскільки дедалі більше впливових демократів висловлюють сумніви у здатності Байдена перемогти на виборах.

Як передає Укрінформ із посиланням на Reuters, Камала Гарріс, зокрема, в суботу провела захід із фандрейзингу в Провінстауні (штат Массачусетс).

У п'ятницю Байден та його помічники пообіцяли продовжувати кампанію, навіть попри те, що основні донори не бажають жертвувати кошти в разі його участі у виборах.

За словами фандрейзерів від Демократичної партії, заходи Гарріс зі збору коштів викликають додатковий інтерес з боку донорів, які хочуть продемонструвати, що вони готові об'єднатися навколо її кандидатури.

Зазначається, що суботній захід влаштував організатор пишних весіль Браян Рафанеллі.

Читайте також: Демократи чекають на заяву Байдена про відмову від виборів і готуються висувати Гарріс - ЗМІ

На цьому тлі 35 конгресменів-демократів, які представляють понад 10% членів партії в Конгресі, публічно закликали Байдена відмовитися від участі у виборах.

Як повідомлялося, колишній президент США Барак Обама вважає, що нинішній глава Білого дому Джо Байден має переглянути своє рішення щодо участі у виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-