Пелосі публічно підтримала Гарріс як кандидатку в президенти США

Пелосі публічно підтримала Гарріс як кандидатку в президенти США

Укрінформ
Колишня спікерка нижньої палати Конгресу США Ненсі Пелосі, яка вважається однією з найбільш впливових фігур у Демократичній партії, публічно виступила на підтримку віцепрезидентки Камали Гарріс для її участі в подальших виборах президента США.

Про це йдеться в заяві Ненсі Пелосі, поширеній у понеділок, передає Укрінформ.

«Сьогодні я з величезною гордістю та безмежним оптимізмом щодо майбутнього нашої країни підтримую віцепрезидентку Камалу Гарріс на посаді президента Сполучених Штатів»,- заявила Пелосі.

Вона також висловила переконання в «силі та мужності Камали Гарріс як борця за сім’ї працівників», зокрема, у боротьбі за право вибору жінок.

«Особисто я десятиліттями знала Камалу Гарріс як людину, яка має сильні цінності, віру та відданість державній службі», - додала Пелосі.

Читайте також: Рейтинги Гарріс і Трампа дуже близькі - WP

Вважається, що колишня спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі залишає за собою вплив у партії, і до її слів прислуховуються інші представники партійного керівництва. Очікується, що пізніше в понеділок з офіційними заявами на підтримку Камали Гарріс щодо її участі у президентських перегонах вийдуть лідери Демократичної партії в Сенаті й Палаті представників.

Як повідомляв Укрінформ, Ненсі Пелосі була однією з представників близького кола, хто закликав Джо Байдена відмовитися від подальшої участі у президентських виборах в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-