Гарріс відвідала виборчий штаб і розповіла, як атакуватиме Трампа

Гарріс відвідала виборчий штаб і розповіла, як атакуватиме Трампа

Укрінформ
Камала Гарріс, яка може стати кандидатом від Демпартії США на президентських виборах, поділилася зі своїм виборчим штабом, як під час перегонів збирається критикувати Дональда Трампа.

Як передає Укрінформ із посиланням на The Hill, Гарріс відвідала місто Вілмінгтон у штаті Делавер, де провела зустріч зі співробітниками свого штабу.

Вона нагадала, що раніше працювала прокурором у Каліфорнії, де «бралася за злочинців усіх видів». Ця репліка викликала сміх і оплески присутніх. «За хижаків, які знущаються із жінок, – продовжила вона. – Шахраїв, які обкрадають споживачів. Брехунів, які порушують правила заради власної вигоди. Тому послухайте мене: я знаю типаж Дональда Трампа. І в цій кампанії я з гордістю – з гордістю! – протиставлятиму свої досягнення його послужному списку».

Таким чином Гарріс дала зрозуміти, що підкреслюватиме антагонізм між нею як колишнім прокурором і Трампом, проти якого порушено чимало кримінальних справ, а одну – про підкуп порнозірки – доведено судом.

Читайте також: Хто така Камала Гарріс

«Зважаючи на все це, нинішня кампанія – це не лише боротьба між нами й Дональдом Трампом, - сказала вона. – У цій кампанії є щось більше… Це дві різні версії того, яким ми бачимо майбутнє нашої країни».

Гарріс також повторила багато з тих тез, які використовував Байден, – про те, що Трамп відкине країну назад, обмеживши права деяких американців, та заподіє шкоди середньому класу, надавши податкові пільги для корпорацій і багатіїв.

Як повідомляв Укрінформ, Байден відмовився від участі у президентських виборах, які мають відбутися 5 листопада. Замість нього на посаду глави держави від Демократичної партії балотуватиметься віцепрезидентка Камала Гарріс, чию кандидатуру має затвердити національний партійний з’їзд.

Читайте також: Гарріс за добу встановила рекорд зі збору коштів на президентську кампанію

Протягом доби після відмови Байдена від виборів вона заручилася підтримкою ключових посадовців Демократичної партії, темношкірих лідерів Конгресу й кількох губернаторів, які вважалися потенційними претендентами на висунення.

Сотні делегатів також пообіцяли підтримати її на Національному з'їзді Демократичної партії, який відбудеться в серпні в Чикаго.

Фото: Scott Olson/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-