Білий дім назвав «безглуздими» заклики до Байдена подати у відставку

Білий дім назвав «безглуздими» заклики до Байдена подати у відставку

Укрінформ
Білий дім висміяв заклики опонентів Байдена, які наполягають на його відставці зараз, та наголосив, що президент має твердий намір досягти ще більших успіхів для країни до завершення свого терміну.

З такою заявою виступила в середу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Це відповідь на заяви, які я чула про його відставку з посади: ми вважаємо, що будь-які заклики про цю відставку є безглуздими»,- наголосила представниця Білого дому.

Вона підкреслила, що президент Байден досяг значних успіхів за роки від початку своєї каденції.

«Він зміг зробити більше, ніж будь-який президент упродовж двох термінів… І він хоче завершити роботу, яку почав, та досягти ще більш історичних результатів для американського народу», зауважила вона.

Жан-П’єр також зазначила, що президент Джо Байден зійшов з перегонів не тому, що не вірить у свої можливості керувати країною. Він, за словами речниці Білого дому, скаже про це більш докладно сам у зверненні до нації, запланованому на вечір середи за східноамериканським часом.

Читайте також: Гарріс уперше після відходу Байдена публічно атакувала Трампа

У цьому контексті вона процитувала письмове звернення президента, яке він надіслав у неділю: «Це відповідає кращим інтересам моєї партії, моєї країни, щоби я зійшов (з перегонів – ред.) та зосередився виключно на виконанні моїх обов’язків президента до кінця терміну».

Як повідомляв Укрінформ, у неділю президент США Джо Байден заявив, що припиняє свою виборчу кампанію та звернувся із закликом до демократів підтримати кандидатуру віцепрезидентки Камали Гарріс. Тим часом лідери Демократичної партії у Палаті представників та Сенаті США публічно підтримали Гарріс в якості кандидатки у президенти США від їхньої партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-