Гарріс заявила про готовність йти на дебати, у Трампа почали відступати

Гарріс заявила про готовність йти на дебати, у Трампа почали відступати

Укрінформ
Віцепрезидентка США Камала Гарріс твердо заявила, що готова до участі в дебатах з Дональдом Трампом 10 вересня, водночас в республіканській кампанії вже не висловлюють оптимізму з цього приводу.

Відповідні заяви від кандидатів та їхніх штабів пролунали в четвер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Багато хто з вас запитує мене про дебати, - заявила Гарріс журналістам. – Я готова до дебатів з Дональдом Трампом».

Вона підкреслила, що погоджується на дату 10 вересня, обумовлену раніше штабами республіканської та демократичної кампаній.

Водночас у штабі Трампа заявили в четвер, що не погодяться на загальні дебати, допоки демократи не визначать офіційно свого кандидата.

«З урахуванням поточного політичного хаосу навколо «кривого» Джо Байдена та Демократичної партії, деталі дебатів на загальних виборах не можуть бути остаточно визначені, доки демократи офіційно не визначать свого кандидата», - заявив директор з питань комунікацій кампанії Трампа Стівен Ченг.

Читайте також: Трамп заявив, що готовий піти на дебати із Гарріс

Нагадаємо: чинний президент США Джо Байден і експрезидент Дональд Трамп минулого місяця погодилися провести два тури дебатів – 27 червня й 10 вересня. Провальний виступ Байдена у червні призвів до того, що він був змушений зняти свою кандидатуру під тиском однопартійців, після чого закликав демократів підтримати Камалу Гарріс на нинішніх виборах президента США.

Як повідомляв Укрінформ, чинна віцепрезидентка США вже заручилася підтримкою достатньої кількості делегатів, щоб стати єдиним кандидатом від Демократичної партії на з’їзді, який має відбутися 19-22 серпня в Чикаго.

Фото: © twitter/Vice President Kamala Harris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-