У В'єтнамі повені та зсуви забрали життя десятка людей

У В'єтнамі повені та зсуви забрали життя десятка людей

Укрінформ
На півночі В'єтнаму внаслідок раптових повеней і зсувів, спричинених тропічним штормом «Прапірун», загинуло щонайменше 10 людей і 9 зникли безвісти.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Як зазначила в п'ятницю урядова агенція з ліквідації наслідків стихійних лих, семеро людей загинули в провінції Сон Ла, двоє - в провінції Дьєнб'єн і один - в столиці Ханой.

Шторм, який у вівторок обрушився на провінцію Куангнінь, за останні кілька днів приніс зливи на більшу частину півночі країни, а кількість опадів подекуди перевищила 300 мм.

Фотографії в державних ЗМІ показали, що паводкові води піднялися до дахів сотень будинків у провінції Дьєнб'єн, а також змили або поховали дороги в цьому районі.

Читайте також: В’єтнам накрили зливи - від повеней і зсувів є загиблі та зниклі безвісти

Повені та зсуви також затопили близько 30 000 гектарів рису та товарних культур і вбили близько 20 000 голів худоби та птиці, повідомило агентство.

Дощі вщухли на півночі В'єтнаму, за даними національного метеорологічного агентства, яке прогнозує нову хвилю спеки в цьому регіоні протягом наступних днів.

Як повідомляв Укрінформ, на північному сході Японії сильний дощ спровокував розлив річок та зсуви ґрунту. Внаслідок негоди безвісти зникла одна людина.

Фото: VnExpress/Anh Dung

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-