Обама підтримав кандидатуру Гарріс у президенти США

Обама підтримав кандидатуру Гарріс у президенти США

Укрінформ
Колишній президент США Барак Обама підтримали кандидатуру віцепрезидентки Камали Гарріс на посаду президенти країни.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у соцмережі Х.

«Раніше цього тижня ми з Мішель зателефонували нашому другу Камалі Гарріс. Ми сказали їй, що вважаємо, що з неї вийде фантастичний президент Сполучених Штатів, і що вона має нашу повну підтримку», - написав Обама.

Він також додав, що «у цей критичний для країни момент» вони зроблять все можливе, щоб Гарріс перемогла в листопаді на президентських виборах.

Як повідомляв Укрінформ, Камала Гарріс офіційно розпочала свою президентську кампанію в неділю, 21 липня, через декілька годин після того, як президент США Джо Байден оголосив про вихід з президентських перегонів 2024 року. Президент та низка інших відомих демократів підтримали Гарріс як кандидата в президенти від Демократичної партії.

Читайте також: Пелосі публічно підтримала Гарріс як кандидатку в президенти США

Кампанія Байдена подала документи до Федеральної виборчої комісії, перейменувавшись на «Гарріс у президенти».

Вихід президента Байдена з виборчої кампанії відбувся після того, як десятки демократів закликали його піти у відставку після його катастрофічного виступу на дебатах наприкінці червня. Поведінка Байдена у протистоянні з Трампом викликала занепокоєння щодо його придатності до другого терміну на посаді президента і того, чи зможе він перемогти кандидата від республіканців у листопаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-