Кампанія Гарріс за тиждень зібрала $200 мільйонів

Кампанія Гарріс за тиждень зібрала $200 мільйонів

Укрінформ
На передвиборчу кампанію чинного віцепрезидента Камали Гарріс зібрано за тиждень 200 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ.

Речник кампанії Майкл Тайлер назвав ці результати «рекордними».

Зазначається, що 66% коштів надійшли від донорів, які зробили пожертвування вперше.

Видання зазначає, що швидкий збір коштів підкреслює сплеск ентузіазму серед демократів щодо нового ймовірного кандидата у президенти.

Демократичні донори з Волл-стріт мобілізуються, щоб допомогти Гарріс скоротити розрив у зборі коштів з кандидатом у президенти від республіканців Дональдом Трампом.

За інформацією АР, понад 170 000 волонтерів зголосилися допомогти кампанії Гарріс з телефонним банкінгом, агітацією та іншими заходами, спрямованими на залучення виборців.

У суботу Гарріс провела агітаційний захід у Піттсфілді, штат Массачусетс, залучивши сотні людей до збору коштів. Спочатку збір прогнозували на рівні 400 тис. доларів, але зрештою було зібрано близько 1,4 мільйона доларів.

Читайте також: Команда Гарріс визначилася з основними претендентами на посаду віцепрезидента - Bloomberg

Як повідомляв Укрінформ, за перші 24 години після того, як Джо Байден вийшов з виборчої кампанії та підтримав її як кандидата від Демпартії, Камала Гарріс зібрала 81 млн доларів.

24 липня штаб Трампа подав скаргу до Федеральної виборчої комісії на президента Джо Байдена та Камалу Гарріс, звинувативши їх у порушенні законів про фінансування виборчих кампаній.

Фото: Facebook / Kamala Harris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-