У США не відкидають нових санкцій проти Венесуели після оголошення «перемоги» Мадуро

У США не відкидають нових санкцій проти Венесуели після оголошення «перемоги» Мадуро

Укрінформ
В адміністрації президента США сумніваються у перемозі президента Венесуели Ніколаса Мадуро на виборах і розглядають запровадження нових санкцій проти країни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Американські чиновники підкреслили, що Вашингтон сумнівається в підсумках голосування, які оголосили Мадуро переможцем, та зажадав публікації докладного підрахунку голосів.

Незалежні екзитполи показували перемогу опозиції. Суперник Мадуро Едмундо Гонсалес стверджував, що саме він справжній переможець.

Американські посадовці, які говорили на умовах анонімності, заявили, що без публікації детального підрахунку голосів міжнародна спільнота не захоче визнати оголошений результат.

Читайте також: У Венесуелі спалахнули масові протести після оголошення результатів виборів

Втім, офіційні особи США не представили жодних нових каральних заходів, але заявили, що Вашингтон оцінюватиме свою санкційну політику щодо Венесуели залежно від дій режиму Мадуро надалі.

Як повідомлялося, у неділю у Венесуелі відбулися планові президентські вибори, про перемогу на яких заявив як чинний президент Ніколас Мадуро, так і головний опозиційний кандидат Едмундо Гонзалес.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-