У Індії поїзд зійшов з рейок, двоє загиблих, два десятки поранених

У Індії поїзд зійшов з рейок, двоє загиблих, два десятки поранених

Укрінформ
Унаслідок сходження з рейок 18 вагонів пасажирського поїзда на сході Індії загинули щонайменше двоє пасажирів, ще двадцятеро травмувалися.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише АР.

Зазначається, що потяг прямував до Мумбая, але поблизу міста Барамбу у штаті Джарханд зійшов з рейок. “Причина інциденту встановлюється”, - йдеться у матеріалі.

На місці аварії працюють десятки рятувальників, які допомагають пасажирам вибратися із пошкоджених вагонів та перевозять травмованих до лікарень.

Читайте також: У Німеччині невідомі влаштували підпал на залізниці

АР нагадує, що минулого року в аварії поїзда на сході Індії загинули понад 280 людей. “Понад 12 млн людей щодня подорожують у 14 тис. поїздів по всій Індії, загальна протяжність залізничних шляхів якої перевищує 64 тис. км. Усупереч зусиллям уряду щодо підвищення безпеки перевезень, щороку трапляються кілька сотень інцидентів, більшість із яких повʼязують із людською помилкою або застарілим сигнальним обладнанням”, - стверджує АР.

Як повідомляв Укрінформ, у Волгоградській області РФ біля станції «Котельникове» зійшли з рейок вісім вагонів пасажирського потяга Казань - Адлер, внаслідок чого постраждали десятки людей.

Фото ілюстративне / Х/The Times Of India

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-