У центральному Китаї через зливи постраждали понад мільйон людей

У центральному Китаї через зливи постраждали понад мільйон людей

Укрінформ
У центральній китайській провінції Хунань через сильні дощі та спричинені ними стихійні лиха постраждали 1,15 мільйона осіб; прямі економічні втрати становлять щонайменше 6,13 мільярда юанів (близько 860 мільйонів доларів США).

Про це повідомляє China Daily, передає Укрінформ.

За попередніми даними місцевої влади, через рясні зливи, принесені з півдня тайфуном «Гаємі», в провінції евакуювали 95 тисяч людей, з яких 50 тисяч потребували екстреної допомоги.

Сильні дощі завдали значної шкоди аграрному сектору регіону, знищивши близько 108 тисяч гектарів сільськогосподарських угідь, із яких понад 17 тисяч га повністю.

Наразі в більшості районів провінції Хунань оголошено другий, останній перед найвищим, рівень небезпеки через загрозу повеней.

Метеорологи прогнозують, що в найближчі два дні зливи на більшості території Хунані триватимуть і рекомендують вжити превентивних заходів.

Читайте також: Кількість жертв зсувів в Індії зросла до 158

Як повідомляв Укрінформ, у Китаї в центральній провінції Хунань унаслідок стихійних лих і надзвичайних ситуацій, спричинених тривалими сильними зливами, щонайменше чотири людини загинули і ще троє вважаються зниклими безвісти.

Фото: China Daily

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-