Бунт у Росії сам по собі не відбудеться, там немає сильного лідера - Буданов

Бунт у Росії сам по собі не відбудеться, там немає сильного лідера - Буданов

Укрінформ
Росіяни не готові до бунту попри підтоплені регіони, життя у пітьмі та можливу заборону торгівлі валютою. Бунт у РФ сам по собі не відбудеться, адже наразі там немає сильного лідера.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

«На жаль, треба констатувати, що вони (влада РФ – ред.) досить такі системно адаптують своє суспільство до цих проблем. Та й в принципі рівень запиту в їх суспільстві (до акцій протесту – ред.) набагато нижчий, ніж в нашому. Бунт сам по собі не може відбутись. Таке, як зробив Пригожин, може зробити тільки сильний лідер. А такого поки що не вбачається», - зазначив Буданов.

Як повідомлялося, ватажок ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин 23 червня оголосив демарш проти російського військового керівництва, зокрема проти міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Білоруський диктатор Олександр Лукашенко провів переговори з Пригожиним, після чого той заявив, що бійці угруповання повертаються до польових таборів.

Читайте також: Буданов про вбивство Фаріон: Ворог використовує будь-які інструменти для розʼєднання українців

Пізніше, у серпні, сталася авіакатастрофа, в якій загинуло усе керівництво ПВК "Вагнер". Наприкінці жовтня стало відомо, що ПВК стає підрозділом у складі Росгвардії, і ним нині керує син загиблого Пригожина Павло. При цьому "Вагнер" поновив набір найманців та заявив, що повернеться на війну в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-