Трамп анонсував дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News

Трамп анонсував дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News

Укрінформ
Кандидат на пост президента США від республіканців Дональд Трамп заявив, що погодився на дебати зі своєю суперницею від Демократичної партії віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News.

Про це повідомляє The New York Times, передає Укрінформ.

Як пише видання, якщо це станеться, то це будуть другі президентські дебати в цьому виборчому циклі і перші між Трампом і новою кандидаткою від демократів.

Згідно з повідомленням Трампа на його сторінці в соціальній мережі Truth Social, дебати відбудуться в місці, яке буде визначено пізніше, в Пенсильванії – одному із ключових штатів, перемога в якому може допомогти вирішити долю виборів.

За його словами, дебати на Fox News відбудуться в присутності живої аудиторії. Попередні дебати між президентом Джо Байденом і Трампом пройшли у порожньому приміщенні. Хоча кампанії погодили формат перших дебатів, Трамп раніше нарікав на відсутність натовпу, пише видання.

Трамп також заявив, що він «повністю готовий прийняти» Гарріс як нового кандидата від демократів.

Читайте також: Трамп втратив $900 мільйонів після початку виборчої кампанії Камали Гарріс

NYT зазначає, що станом на ранок суботи поки незрозуміло, чи погодилася Гарріс на дебати та їхні умови. Представники її кампанії не відповіли виданню на запити про коментарі. У Fox News також не прокоментували цю інформацію.

Як повідомляв Укрінформ, віцепрезидентка Камала Гарріс заручилася достатньою підтримкою делегатів, щоб стати кандидаткою на пост президента США від Демократичної партії.

Гарріс офіційно розпочала свою президентську кампанію в неділю, 21 липня, через кілька годин після того, як президент Джо Байден оголосив про вихід із президентських перегонів 2024 року. Президент та низка інших відомих демократів підтримали Гарріс як кандидатку в президенти від Демократичної партії.

Вихід президента Байдена з виборчої кампанії відбувся після того, як десятки демократів закликали його піти у відставку після його катастрофічного виступу на дебатах наприкінці червня. Його поведінка у протистоянні з Трампом викликала занепокоєння щодо його придатності до другого терміну на посаді президента і того, чи зможе він перемогти кандидата від республіканців у листопаді.

Фото: BRANDON BELL/GETTY IMAGES 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-